Hysteriskt

Ella goes crazy! Hilda kom 12.30 för att ta Carmen först och Ella sedan. Tror att Ella sprungit över oss 78 gånger innom loppet av 1 timme och 15minuter. Bra häst! Hon blir helt sönderstressad av dels nya människor och att dom sedan ska pilla med hennes kropp gör inte saken bättre. Jisses säger jag bara, och måste tillägga att man är van vid hennes beteende vid det här laget. Snacka om att hon är en enmanshäst. Slutade med att jag hade kedjegrimskaft för att få henne mer fokus på oss. Att sätta fast henne i gången är omöjligt då hon slitersönder grimskaften.
Lugnade ner sig efter en stund i alla fall och Hilda fick göra lite av det hon ville, men besultade att inte göra så mycket som hon ville eftersom ponnyn var så stressad som hon är.
Det är en skada som hon har haft sedan 09/10, en skada i ländryggan/korset. Om hon inte varit så stressad som hon är skulle det ta ca 3 behandlingar att få henne fri från den men hon lär behöva fler p.g.a hennes beteende. Vi får se vad som bestäms om henne. Det kommer trotts allt att vara en massa arbete då hon inte litar på människor och frågan är om hon litar på mig och Fia efter idag heller... suck!
Har bara en sådan jävla ångest över att behöva lämna ner henne igen ....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback